Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Magazine EHBO.NL

EHBO.NL is een magazine voor iedereen! In elk nummer zal er aandacht zijn voor EHBO, preventie, veiligheid en wetenswaardigheden op dit gebied. Vaste rubrieken zijn een column, een artikel met de laatste trends en gadgets op het gebied van EHBO en veiligheid. Tevens interviews, een stripverhaal en andere artikelen. Het magazine komt zes keer per jaar uit, waarbij elke uitgave aandacht zal besteden aan een specifiek thema.

Eerste Hulp en Hospitality

Eerste Hulp en Hospitality is alweer het derde nummer van dit jaar. Hoe gaat het Ouwehands Dierenpak om met gastvrijheid? Wat is hospitality eigenlijk? Wat doet het Hollands Casino of het museum de Gevangenpoort op het gebied van veiligheid en hospitality? Je leest het in dit nummer.

Nieuwsgierig? Hier vind je het inkijkexemplaar.

Onderschat het niet!

U wilt wat met gastvrijheid. Maar wat? En hoe? Vragen of de receptioniste wat vriendelijker wil doen? Dat is niet voldoende, aldus Puck Wilbers, senior adviseur bij HTC Advies en Atir. Lees hier over wat hospitality nu echt inhoudt.