Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Magazine EHBO.NL

EHBO.NL is een magazine voor iedereen! In elk nummer zal er aandacht zijn voor EHBO, preventie, veiligheid en wetenswaardigheden op dit gebied. Vaste rubrieken zijn een column, een artikel met de laatste trends en gadgets op het gebied van EHBO en veiligheid. Tevens interviews, een stripverhaal en andere artikelen. Het magazine komt zes keer per jaar uit, waarbij elke uitgave aandacht zal besteden aan een specifiek thema.

Eerste Hulp en senioren

Iedereen kent in zijn omgeving wel een ouder iemand. Iemand die u misschien wel eens een helpende hand biedt. Dat kan van gewone hulp zijn tot Eerste Hulp. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij eerstehulpverlening aan ouderen. Verder in het magazine artikelen over zelfredzaamheid, hoe blijf je fit en vitaal en wat kan Zora de Zorgrobot voor ouderen betekenen.

Een voorproefje vindt u in het inkijkexemplaar.

Ontruimen!

Een ziekenhuis ontruimen met mensen die zichzelf niet in veiligheid kunnen brengen, vraagt een speciale aanpak. Máxima Medisch Centrum houdt regelmatig diverse oefeningen, zodat het ziekenhuis goed voorbereid is op calamiteiten.