Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Informatie magazine EHBO.NL

Een jaarabonnement op het magazine EHBO.NL bedraagt in 2016 €17,95 voor zes nummers.

Hoe geef ik een adreswijziging door?
U kunt een adreswijziging doorgeven via abonnement@remove-this.ehbo.nl.

Stopt mijn abonnement automatisch?
Nee, alle abonnementen die worden afgesloten, zijn tot wederopzegging en worden automatisch verlengd voor onbepaalde tijd.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Het opzeggen van het abonnement kan schriftelijk (Het Oranje Kruis, abonnement EHBO.NL, postbus 16462, 2500 BL, Den Haag) of per e-mail aan abonnement@remove-this.ehbo.nl.

Andere vragen over het abonnement?
Hiervoor kunt u mailen naar: abonnement@remove-this.ehbo.nl

Vragen over de inhoud of adverteren?

Bij vragen over de inhoud van het magazine of adverteren, kunt u mailen naar redactie@remove-this.ehbo.nl.

Schrijven voor EHBO.NL?
Wanneer u een artikel voor EHBO.NL zou willen schrijven, kunt u dit melden aan de redactie (redactie@remove-this.ehbo.nl).

Eerste Hulp en senioren

Iedereen kent in zijn omgeving wel een ouder iemand. Iemand die u misschien wel eens een helpende hand biedt. Dat kan van gewone hulp zijn tot Eerste Hulp. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij eerstehulpverlening aan ouderen. Verder in het magazine artikelen over zelfredzaamheid, hoe blijf je fit en vitaal en wat kan Zora de Zorgrobot voor ouderen betekenen.

Een voorproefje vindt u in het inkijkexemplaar.

Ontruimen!

Een ziekenhuis ontruimen met mensen die zichzelf niet in veiligheid kunnen brengen, vraagt een speciale aanpak. Máxima Medisch Centrum houdt regelmatig diverse oefeningen, zodat het ziekenhuis goed voorbereid is op calamiteiten.