Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Informatie magazine EHBO.NL

Een jaarabonnement op het magazine EHBO.NL bedraagt in 2016 €17,95 voor zes nummers.

Hoe geef ik een adreswijziging door?
U kunt een adreswijziging doorgeven via abonnement@remove-this.ehbo.nl.

Stopt mijn abonnement automatisch?
Nee, alle abonnementen die worden afgesloten, zijn tot wederopzegging en worden automatisch verlengd voor onbepaalde tijd.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Het opzeggen van het abonnement kan schriftelijk (Het Oranje Kruis, abonnement EHBO.NL, postbus 16462, 2500 BL, Den Haag) of per e-mail aan abonnement@remove-this.ehbo.nl.

Andere vragen over het abonnement?
Hiervoor kunt u mailen naar: abonnement@remove-this.ehbo.nl

Vragen over de inhoud of adverteren?

Bij vragen over de inhoud van het magazine of adverteren, kunt u mailen naar redactie@remove-this.ehbo.nl.

Schrijven voor EHBO.NL?
Wanneer u een artikel voor EHBO.NL zou willen schrijven, kunt u dit melden aan de redactie (redactie@remove-this.ehbo.nl).

Eerste Hulp en Hospitality

Eerste Hulp en Hospitality is alweer het derde nummer van dit jaar. Hoe gaat het Ouwehands Dierenpak om met gastvrijheid? Wat is hospitality eigenlijk? Wat doet het Hollands Casino of het museum de Gevangenpoort op het gebied van veiligheid en hospitality? Je leest het in dit nummer.

Nieuwsgierig? Hier vind je het inkijkexemplaar.

Onderschat het niet!

U wilt wat met gastvrijheid. Maar wat? En hoe? Vragen of de receptioniste wat vriendelijker wil doen? Dat is niet voldoende, aldus Puck Wilbers, senior adviseur bij HTC Advies en Atir. Lees hier over wat hospitality nu echt inhoudt.