Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Magazine EHBO.NL

EHBO.NL is een magazine voor iedereen! In elk nummer zal er aandacht zijn voor EHBO, preventie, veiligheid en wetenswaardigheden op dit gebied. Vaste rubrieken zijn een column, een artikel met de laatste trends en gadgets op het gebied van EHBO en veiligheid. Tevens interviews, een cartoon en andere artikelen.

Lekker weer naar buiten!

Wat heerlijk dat het weer lente is! Het is langer licht, ramen worden opengegooid, de natuur komt in bloei en mensen leven meer buiten. Daar wordt toch iedereen vrolijk van, zou je zeggen? Toch zijn er ook mensen die deze periode het liefst overslaan. Want waar velen genieten van de prachtige bloesem en de warme zonnestralen, laten ook hooikoorts en zonneallergie weer van zich horen.

Win tickets voor Duinrell!

Met de oplossing van de puzzel uit het magazine zijn drie entreetickets voor Duinrell te winnen! Stuur de juiste oplossing VOOR 20 JUNI in via het contactformulier en wie weet geniet u straks gratis van al het leuks dat dit familiepark te bieden heeft.