Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Magazine EHBO.NL

EHBO.NL is een magazine voor iedereen! In elk nummer zal er aandacht zijn voor EHBO, preventie, veiligheid en wetenswaardigheden op dit gebied. Vaste rubrieken zijn een column, een artikel met de laatste trends en gadgets op het gebied van EHBO en veiligheid. Tevens interviews, een cartoon en andere artikelen.

Veilig met de taxi

De taxibranche heeft niet altijd een positief imago. Stichting TX-keur zet zich in om de kwaliteit van de taxibranche naar een hoger niveau te tillen. Sinds 2004 zijn zij dé organisatie die taxibedrijven onafhankelijk toetsen op kwaliteit. De redactie van EHBO.NL sprak met Reinout Böggemann, de voorzitter van Stichting TX-keur, over de kwaliteit van het taxivervoer in Nederland.

"Opeens is het echt"

Dagelijks reizen in de hoofdstad duizenden mensen met het openbaar vervoer. Dat betekent dat er van alles kan gebeuren. Ger Brands, Bas Abels en Peter Schoppen werken bij GVB, het openbaarvervoerbedrijf van Amsterdam, en hebben inmiddels veel meegemaakt. Zij vertellen over hun ervaringen.