Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Magazine EHBO.NL

EHBO.NL is een magazine voor iedereen! In elk nummer zal er aandacht zijn voor EHBO, preventie, veiligheid en wetenswaardigheden op dit gebied. Vaste rubrieken zijn een column, een artikel met de laatste trends en gadgets op het gebied van EHBO en veiligheid. Tevens interviews, een cartoon en andere artikelen.

Eerste Hulp Bij Onderwijs

Jong geleerd is oud gedaan, en dat geldt ook voor Eerste Hulp. Als iemand al op jonge leeftijd leert wat te doen in een noodgeval, is hij later sneller geneigd actie te ondernemen als dat nodig is. Daarom heeft Het Oranje Kruis al jarenlang nauwe contacten met het onderwijs. Op zaterdag 2 november vindt zelfs de eerste Onderwijsdag plaats, vol workshops, lezingen en netwerkmomenten rondom EHBO. 

Win tickets voor Duinrell!

Met de oplossing van de puzzel uit het magazine zijn drie entreetickets voor Duinrell te winnen! Stuur de juiste oplossing VOOR 20 JUNI in via het contactformulier en wie weet geniet u straks gratis van al het leuks dat dit familiepark te bieden heeft.