Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Magazine EHBO.NL

EHBO.NL is een magazine voor iedereen! In elk nummer zal er aandacht zijn voor EHBO, preventie, veiligheid en wetenswaardigheden op dit gebied. Vaste rubrieken zijn een column, een artikel met de laatste trends en gadgets op het gebied van EHBO en veiligheid. Tevens interviews, een cartoon en andere artikelen.

Het belang van samenwerken

Goede samenwerking kan de sleutel zijn tot succes. Binnen de hulpverlening is dat niet anders. Zo zijn er talloze voorbeelden te noemen waarbij samenwerking heeft geleid tot geslaagde evenementen, initiatieven, formules en lesprogramma's. In de nieuwste uitgave van EHBO.nl belichten we er een aantal. Wie weet leiden deze verhalen weer tot nieuwe ideeën. 

Win tickets voor Duinrell!

Met de oplossing van de puzzel uit het magazine is 3x het boekje 'Help, ik heb gereanimeerd!' te winnen! Stuur de juiste oplossing VOOR 24 OKTOBER in via het contactformulier en wie weet bent u straks een van de gelukkige winnaars.