Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Informatie magazine EHBO.NL

Een jaarabonnement op het magazine EHBO.NL bedraagt in 2019 €17,95 voor zes nummers.

Hoe geef ik een adreswijziging door?
U kunt een adreswijziging doorgeven via abonnement@remove-this.ehbo.nl.

Stopt mijn abonnement automatisch?
Nee, alle abonnementen die worden afgesloten, zijn tot wederopzegging en worden automatisch verlengd voor onbepaalde tijd.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Het opzeggen van het abonnement kan schriftelijk (Het Oranje Kruis, abonnement EHBO.NL, postbus 16462, 2500 BL, Den Haag) of per e-mail aan abonnement@remove-this.ehbo.nl.

Andere vragen over het abonnement?
Hiervoor kunt u mailen naar: abonnement@remove-this.ehbo.nl

Vragen over de inhoud of adverteren?

Bij vragen over de inhoud van het magazine of adverteren, kunt u mailen naar redactie@remove-this.ehbo.nl.

Schrijven voor EHBO.NL?
Wanneer u een artikel voor EHBO.NL zou willen schrijven, kunt u dit melden aan de redactie (redactie@remove-this.ehbo.nl).

Het belang van samenwerken

Goede samenwerking kan de sleutel zijn tot succes. Binnen de hulpverlening is dat niet anders. Zo zijn er talloze voorbeelden te noemen waarbij samenwerking heeft geleid tot geslaagde evenementen, initiatieven, formules en lesprogramma's. In de nieuwste uitgave van EHBO.nl belichten we er een aantal. Wie weet leiden deze verhalen weer tot nieuwe ideeën. 

Win tickets voor Duinrell!

Met de oplossing van de puzzel uit het magazine is 3x het boekje 'Help, ik heb gereanimeerd!' te winnen! Stuur de juiste oplossing VOOR 24 OKTOBER in via het contactformulier en wie weet bent u straks een van de gelukkige winnaars.