Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Informatie magazine EHBO.NL

Een jaarabonnement op het magazine EHBO.NL bedraagt in 2016 €17,95 voor zes nummers.

Hoe geef ik een adreswijziging door?
U kunt een adreswijziging doorgeven via abonnement@remove-this.ehbo.nl.

Stopt mijn abonnement automatisch?
Nee, alle abonnementen die worden afgesloten, zijn tot wederopzegging en worden automatisch verlengd voor onbepaalde tijd.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Het opzeggen van het abonnement kan schriftelijk (Het Oranje Kruis, abonnement EHBO.NL, postbus 16462, 2500 BL, Den Haag) of per e-mail aan abonnement@remove-this.ehbo.nl.

Andere vragen over het abonnement?
Hiervoor kunt u mailen naar: abonnement@remove-this.ehbo.nl

Vragen over de inhoud of adverteren?

Bij vragen over de inhoud van het magazine of adverteren, kunt u mailen naar redactie@remove-this.ehbo.nl.

Schrijven voor EHBO.NL?
Wanneer u een artikel voor EHBO.NL zou willen schrijven, kunt u dit melden aan de redactie (redactie@remove-this.ehbo.nl).

Natuur en Veiligheid

In Nederland is gelukkig veel natuur te vinden. En veel Nederlanders bezoeken regelmatig een natuurgebied. Behalve op het natuurschoon is het ook belangrijk op veiligheid te letten. Niet dat we beren in het wild zullen tegenkomen, maar toch is het goed dingen te weten. Welke planten wel of niet giftig zijn, hoe de eerstehulpverlening tijdens het wadlopen is geregeld, maar ook hoe u zelf kunt voorkomen dat er een natuurbrand ontstaat. 

Een voorproefje vindt u in het inkijkexemplaar.

Wilderness Life Support

Hulpverleners kunnen in situaties terechtkomen waarbij zij niet direct toegang hebben tot medische hulpdiensten. Dit vraagt om een andere manier van denken en werken maar wanneer gaat eerste hulp over in outdoor hulp? Anne Brants is een bevlogen Spoedeisende Eerste Hulp arts die zich heeft gespecialiseerd in hulpverlening in afgelegen gebieden.