Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Informatie magazine EHBO.NL

Een jaarabonnement op het magazine EHBO.NL bedraagt in 2019 €17,95 voor zes nummers.

Hoe geef ik een adreswijziging door?
U kunt een adreswijziging doorgeven via abonnement@remove-this.ehbo.nl.

Stopt mijn abonnement automatisch?
Nee, alle abonnementen die worden afgesloten, zijn tot wederopzegging en worden automatisch verlengd voor onbepaalde tijd.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Het opzeggen van het abonnement kan schriftelijk (Het Oranje Kruis, abonnement EHBO.NL, postbus 16462, 2500 BL, Den Haag) of per e-mail aan abonnement@remove-this.ehbo.nl.

Andere vragen over het abonnement?
Hiervoor kunt u mailen naar: abonnement@remove-this.ehbo.nl

Vragen over de inhoud of adverteren?

Bij vragen over de inhoud van het magazine of adverteren, kunt u mailen naar redactie@remove-this.ehbo.nl.

Schrijven voor EHBO.NL?
Wanneer u een artikel voor EHBO.NL zou willen schrijven, kunt u dit melden aan de redactie (redactie@remove-this.ehbo.nl).

Lekker weer naar buiten!

Wat heerlijk dat het weer lente is! Het is langer licht, ramen worden opengegooid, de natuur komt in bloei en mensen leven meer buiten. Daar wordt toch iedereen vrolijk van, zou je zeggen? Toch zijn er ook mensen die deze periode het liefst overslaan. Want waar velen genieten van de prachtige bloesem en de warme zonnestralen, laten ook hooikoorts en zonneallergie weer van zich horen.

Win tickets voor Duinrell!

Met de oplossing van de puzzel uit het magazine zijn drie entreetickets voor Duinrell te winnen! Stuur de juiste oplossing VOOR 20 JUNI in via het contactformulier en wie weet geniet u straks gratis van al het leuks dat dit familiepark te bieden heeft.