Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

20-jarig jubileum wordt gevierd met een glossy!

20-jarig jubileum wordt gevierd met een glossy!

13 december 2012

Op 13 december 2012 werd de glossy door ZO Kinderopvang & Bso onder andere overhandigd aan de directeur van Het Oranje Kruis, de heer Jongejan. Met deze jubileumglossy wil de organisatie aandacht vragen voor Stichting Leergeld met in het bijzonder de jarige Job.

Deze stichting verzorgt schooltraktaties voor kinderen waarvan de ouders naar de voedselbank gaan. Deze ouders hebben namelijk geen geld voor traktaties. Het gaat om 60.000 traktaties per jaar. Door het plaatsen van een advertentie met een Eerste Hulp tip voor begeleiders en ouders aan kinderen in deze glossy steunt Het Oranje Kruis deze stichting.

“Veilige kinderopvang vereist kennis en kunde van Eerste Hulp aan kinderen”, zo verklaart de heer Jongejan. Om ouders, gastouders en begeleiders van de kinderopvang meer kennis te laten op doen van de Eerste Hulp is er de uitgave “Eerste Hulp aan kinderen”. Deze is hier te bestellen.

Het Oranje Kruis feliciteert ZO Kinderopvang & BSO met hun 20-jarig jubileum!

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.