Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

2e editie Nationale Hulpverlenersdag

2e editie Nationale Hulpverlenersdag

3 oktober 2014

Zondag 5 oktober wordt in Hoorn de tweede Nationale Hulpverlenersdag georganiseerd. De dag begint met een ontbijt voor hulpverleners als dank voor hun inzet het hele jaar. Dit ontbijt wordt geserveerd door vrijwilligers, sponsoren, politici en andere hoogwaardigheidsbekleders.

Na het ontbijt zal de Nationale Hulpverlenersdag op de Nieuwe Wal in Hoorn worden geopend. Na de opening geven diverse hulpverleners demonstraties en leggen ze het publiek uit wat er allemaal bij hun taak komt kijken.
Helikopters, ambulances, brandweerwagens, ANWB, Politie, Stadstoezicht, Defensie en zelfs waterhulpverleners hebben die dag nog maar één doel voor ogen: de mensen laten zien wat ze kunnen en zo respect creëren voor hun belangrijke werk en positie.

Voor meer informatie klik hier.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.