Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

3 mei: Nationale Reddingbootdag

3 mei: Nationale Reddingbootdag

29 april 2014

Op zaterdag 3 mei organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) haar landelijke open dag op meer dan 45 locaties.

Dé dag om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Beleef het mee! 

Actie, dat is waar het om draait bij de KNRM. Op het moment dat de pieper gaat, komen de vrijwilligers  van de KNRM in actie: ze spoeden zich naar het boothuis, varen uit en verlenen hulp aan mensen die op of aan het water in de problemen zijn. 

De 1.300 vrijwilligers van de KNRM kunnen dat alleen doen door de steun van meer dan 80.000 donateurs. Zij komen ook in actie, maar dan in financiële zin. Als dank voor die vaak jarenlange steun halen de vrijwilligers op 3 mei alles uit de kast. Spectaculaire demonstraties, rondleidingen, films en activiteiten voor kinderen. En het allermooiste: jong en oud mogen, net als een echte redder, mee op de reddingboot. 

Lees verder op de website van de KNRM.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.