Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Belangrijke EHBO-tips bij Later Als Ik Groot Ben

Belangrijke EHBO-tips bij Later Als Ik Groot Ben

30 mei 2018

De hele maand juni zie je bij het RTL-programma Later Als Ik Groot Ben handige en veelgevraagde EHBO-tips voorbij komen.

Jochem van Gelder gaat in het RTL-programma "Later als ik groot ben" samen met kinderen onderzoeken hoe hun droombaan in het echt is. Zo wil Jamie dolgraag in de ouderenzorg werken. En dus loopt hij een dagje mee in een verzorgingstehuis. Robbie wordt klaargestoomd als schilder en Roos droomt ervan om bouwvakker te worden. En dat is niet zonder gevaar. Want hoe behandel je een schaafwond? Weet Jamie wat je moet doen als iemand zich verslikt? En wat doet Robbie bij een bloedneus? Gelukkig krijgen ze handige EHBO-tips van EHBO'er Micha.

Zo krijgen ze een goed beeld hoe hun droombaan eruit ziet, weten ze nog beter wat ze willen worden als ze later groot zijn én leren ze nog wat handige EHBO-handelingen. Kijken dus! Iedere zaterdag op RTL4 om 15:30 uur.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.