Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Dag 3: Blik op oneindig

Dag 3: Blik op oneindig

21 juli 2016

De derde dag van de Vierdaagse. Toch ook geen makkelijke.

‘Afzien,’ vertelt redacteur EHBO.NL Mark Jansen. Hij voelt die kilometers nu fors in zijn benen èn voeten zitten. ‘Gisteren toch een blaar gekregen op een van mijn tenen,’ vertelt hij. ‘Vakkundig doorgeprikt en afgeplakt en het voelt goed nu.’ Mark: ‘Het is nog steeds warm en een hoge luchtvochtigheid. Je merkt aan de andere wandelaars dat zij ook vermoeid zijn en last hebben van blaren. Het is echt blik op oneindig vandaag. Dat zie je bij iedereen. Wat heel plezierig is dat we zo worden toegejuicht door mensen langs de kant van de route. Dat helpt echt. En het is ook gezellig met elkaar.’ Met ongeveer 3200 uitvallers zijn er nog steeds ruim 43.000 mensen aan de wandel. Morgen zal het makkelijker zijn. Op weg naar de eindstreep: Via Gladiola!

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.