Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Douwe Bob geeft rondje voor 15 jaar Bob

Douwe Bob geeft rondje voor 15 jaar Bob

18 januari 2017

Alcohol en verkeer gaan niet samen. Na 15 jaar is de Bob-campagne een begrip geworden en is het aantal overtreders meer dan gehalveerd.

Tijd om een aantal Bobs in Nederland in het zonnetje te zetten. Op 18 januari start de actie 'Douwe Bob geeft een rondje voor 15 jaar Bob'.
De zanger Douwe Bob doet vandaag via zijn facebookpagina een oproep om de top 3 van je favoriete muzieknummers van de afgelopen 15 jaar door te geven. Dat kunnen mensen doen op de site 15jaarbob.nl. De 9 leukste krijgen een muzikale achterbanksessie van de zanger. Deze sessies zijn online live te volgen op 10, 17 en 24 februari.

Minister Schultz van Haegen: “Dankzij de Bobs komen vele mensen veilig thuis, al 15 jaar. Daarom willen we Bob bedanken. Mooi dat Douwe Bob negen van hen trakteert op een muzikale achterbanksessie.” Lees hier het hele bericht op de website van de Rijksoverheid.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.