Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

EHBO Inspiratieprijs 2016

EHBO Inspiratieprijs 2016

15 augustus 2016

Wellicht ben je een EHBO cursus gaan volgen, omdat iemand je inspireerde. Misschien ken je een organisatie die op een actieve manier anderen inspireert om iets met eerstehulpverlening te gaan doen. Geef ze op voor de EHBO Inspiratieprijs 2016!

De EHBO Inspiratieprijs is een initiatief van Het Oranje Kruis. In 2016 wordt deze prijs voor de eerste keer uitgereikt. Deze uitreiking zal plaatsvinden tijdens de studiedag van Het Oranje Kruis op zaterdag 5 november.

Met de uitreiking van de EHBO inspiratieprijs wil Het Oranje Kruis aandacht geven aan een persoon of organisatie die het afgelopen jaar inspirerend is geweest op het gebied van EHBO. Bijvoorbeeld een EHBO instructeur die op een unieke en creatieve manier lesgeeft, een opleidingsinstituut die innovatieve cursussen aanbiedt, een EHBO’er die op een creatieve manier mensen enthousiast maakt voor EHBO.

Wie inspireerde jou en waarom? Door deze persoon of organisatie in het zonnetje te zetten wil Het Oranje Kruis ook anderen stimuleren op een innovatieve manier bezig te zijn met EHBO om zo meer mensen kennis en kunde van de eerste hulp bij te brengen.

Dus ken jij een organisatie of een persoon die zich actief inzet voor de eerstehulpverlening en anderen inspireert om eerste hulp te verlenen? Meld ze aan voor de EHBO Inspiratieprijs 2016! Aanmelden kan tot en met 30 september op deze pagina.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.