Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

EHBO Team Deltion College wint EHBO Inspiratieprijs

EHBO Team Deltion College wint EHBO Inspiratieprijs

7 november 2016

Zaterdag 5 november jl. ontving het EHBO Team van het Deltion College de EHBO Inspiratieprijs van Het Oranje Kruis tijdens de jaarlijkse studiedag in Nieuwegein.

Deltion heeft altijd EHBO'ers ter beschikking, elke docent is namelijk verplicht zijn EHBO diploma te behalen. Verder zijn er veel opleidingen die voor het behalen van hun opleiding een EHBO Diploma moeten halen. De droom van het EHBO team is dat elke student EHBO lessen krijgt aangeboden en zijn diploma moet halen voordat hij zijn opleiding kan afronden. 

De EHBO Inspiratieprijs is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt en waarmee Het Oranje Kruis aandacht wil schenken aan een persoon of organisatie die het meest inspirerend is op het gebied van EHBO. Dit jaar werd de prijs voor de eerste maal uitgereikt.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.