Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Expo rampenbestrijding, incidenten management en crisisbeheer

Expo rampenbestrijding, incidenten management en crisisbeheer

30 mei 2016

Op 2, 3 en 4 juni vindt eRic, Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing, plaats. Een groot multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals.

Op 2 juni 2016 opent de expo haar poorten op vliegveld Twenthe. Drie dagen lang is de voormalige vliegbasis bij Enschede een verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

Radicalisering en terrorisme, klimaatverandering en extreem weer, industriële rampen, verkeerscalamiteiten, natuurbranden, infectieziekten, bescherming van vitale infrastructuren en cybercriminaliteit vormen een greep uit de uitdagingen die op het bordje van de veiligheidsregio’s en hun samenwerkingspartners liggen. Welke behoeften hebben de professionals in het veiligheidsdomein om hun taken goed te kunnen uitvoeren? En hoe kunt u hen daarbij met uw producten, innovaties en diensten faciliteren?

Meer informatie kunt u nalezen op de website

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.