Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Het nieuwe magazine: EHBO.NL

Het nieuwe magazine: EHBO.NL

11 april 2013

Het Oranje Kruis heeft een vernieuwd magazine: EHBO.NL! Een magazine met een nieuwe naam én vormgeving. Voorheen was het magazine, genaamd Reddingwezen, bestemd voor instructeurs, opleiders en medisch docenten. Het vernieuwde magazine EHBO.NL is een publieksmagazine met kortere, gevarieerde artikelen en meer illustraties.

Met dit vernieuwde magazine heeft Het Oranje Kruis een brede doelgroep voor ogen. Het Oranje Kruis wil met dit magazine meer mensen in Nederland informeren op het gebied van Eerste Hulp, veiligheid en preventie, maar ook enthousiast maken voor de Eerste Hulp.

EHBO is niet alleen belangrijk voor evenementen of bedrijven, maar ook in en rond het huis. Dat is juist de plek waar veel ongevallen plaatsvinden. Dat is wat Het Oranje Kruis met dit magazine voor ogen heeft: Eerste Hulp hoort bij ons allemaal.

Het magazine zal, zoals voorgaande jaren, zes keer verschijnen. De verwachte verschijningsdata zijn: eind mei, begin juli, eind augustus, begin oktober en medio december. Elk nummer behandelt een specifiek thema. Het thema van het huidige nummer is: voeding & beweging. Het volgende nummer zal gaan over veiligheid op het werk.


Voor meer informatie over het magazine EHBO.NL, zie: www.ehbo.nl/magazine

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.