Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Lancering HartslagNu App

Lancering HartslagNu App

21 oktober 2015

HartslagNu heeft de HartslagNu App gelanceerd. Voorheen was het al mogelijk dat burgerhulpverleners zich konden aanmelden bij HartslagNu en werden gealarmeerd voor een reanimatie in de buurt van een opgegeven adres. Met deze nieuwe app worden burgerhulpverleners gealarmeerd die daadwerkelijk in de buurt van het slachtoffer zijn en binnen 6 minuten ter plaatse kunnen zijn. Naast alarmering via de app blijft alarmering via een sms-bericht bestaan.

De app is te downloaden via de Apple store en Google Play Store. Een gebruiker dient zich van tevoren te registreren bij HartslagNu.

Meer informatie over de HartslagNu App vindt u hier.

De HartslagNu App wordt alleen gebruikt voor reanimaties. Een app als de HELP! app kan ook gebruikt worden voor situaties waar geen sprake is van een reanimatie, maar er wel eerste hulp verleend moet worden.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.