Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Nationale Team LifeSaving 2014

Nationale Team LifeSaving 2014

12 september 2014

Op 13 t/m 26 september 2014 zal het Nationale Team LifeSaving Senioren en Junioren van Reddingsbrigade Nederland in actie komen op de Wereld Kampioenschappen in Montpeiller te Frankrijk. Zij vertegenwoordigen Nederland tijdens deze grote kampioenschappen.

Reddingsbrigade Nederland spant zich met al haar ter beschikking staande middelen in voor het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood in Nederland.

Op het gebied van waterhulpverlening is het werk van Reddingsbrigade Nederland gericht op het voorkomen en beperken van gevaarlijke situaties op en rond het water in Nederland. Aan de kust, het IJsselmeer, de randmeren en de recreatiegebieden in het hele land staan leden van reddingsbrigades klaar voor de veiligheid van gebruikers van ons oppervlaktewater.

Zie voor meer informatie de website.

Bron: Reddingsbrigade Nederland

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.