Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Nationale verkeersveiligheidsprijs 2014

Nationale verkeersveiligheidsprijs 2014

23 april 2014

Morgen, 24 april a.s., wordt tijdens het Nationale Verkeersveiligheids Congres in de Brabanthallen te ’s Hertogenbosch de Nationale Verkeersveiligheidsprijs uitgereikt.

Dit is op initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV), Veilig Verkeer Nederland (VVN) en de ANWB. Ook dit keer was er weer de mogelijkheid om uw concept, project of product in te dienen. De prijs is bedoeld voor innovatieve projecten die een positief en duurzaam effect hebben op de verkeersveiligheid. le Verkeersveiligheidsprijs uitgereikt. 

De jury heeft inmiddels uit de 22 inzendingen drie op een shortlist geplaatst. Bezoekers kunnen tijdens het congres op een van deze hun stem uitbrengen.

Lees verder op de website van het congres.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.