Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Nieuw logo en website voor Het Oranje Kruis

Nieuw logo en website voor Het Oranje Kruis

3 november 2012

Op de studiedag van Het Oranje Kruis die op 3 november 2012 plaatsvond in De Meervaart in Amsterdam, werd de nieuwe website van Het Oranje Kruis gelanceerd. Niet alleen kwam Het Oranje Kruis met een nieuwe website, ook werd er een nieuw logo gepresenteerd.

De website www.ehbo.nl is opgesplitst in twee nieuwe websites: www.ehbo.nl en www.hetoranjekruis.nl. Op EHBO.nl kunnen bezoekers terecht voor Eerste Hulp tips, de cursuskiezer, nieuws, het tijdschrift Reddingwezen en is er een speciale pagina voor de jeugd. Voor meer inhoudelijke informatie over de certificering, examinering, instructeurskiezer, extra informatie instructeurs en andere informatie van Het Oranje Kruis kunnen bezoekers nu terecht op www.hetoranjekruis.nl.

Begin 2013 zal www.hetoranjekruis.nl gelanceerd worden. Alle certificeringshandelingen zullen via www.hetoranjekruis.nl gaan lopen. Zo zal het bijvoorbeeld mogelijk zijn voor mensen die een EHBO-diploma bezitten, te controleren wanneer ze deze weer moeten verlengen. Verder zal het mogelijk worden examens digitaal aan te vragen.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.