Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Ook Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis voldoet aan IKK-norm

Ook Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis voldoet aan IKK-norm

30 oktober 2017

Houders van het Diploma Eerste Hulp voldoen aan de gestelde IKK eisen, zo bevestigt het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Het register wordt daarmee verrijkt met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis. Eerder was het Certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis al opgenomen.

Vanaf 1 januari 2018 is het verplicht dat aanwezige werknemers op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen in het bezit zijn van een geldig certificaat óf diploma uitgegeven door instanties die worden vermeld in het Register EHBO-certificaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Zijn uw werknemers nog niet in het bezit van een certificaat conform de IKK-norm? 

Het Oranje Kruis garandeert tijdige invulling van de IKK-plicht. Neemt u voor meer informatie contact op met Heidi Verkerk (06- 1261 2126) of Frank Balstra (06-5757 3034) of mail naar ikk@remove-this.ehbo.nl

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.