Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Opfriscursus verkeerskennis

Opfriscursus verkeerskennis

24 april 2015

40% van de verkeersregels is in de afgelopen 15 jaar gewijzigd. De meeste automobilisten hebben na het behalen van hun rijbewijs hun kennis niet meer opgefrist. Vandaar dat Veilig Verkeer Nederland een online VVN Opfriscursus heeft gelanceerd.

Deze opfriscursus is hier te vinden. Binnen een paar minuten wordt zichtbaar hoe uw verkeerskennis ervoor staat. Het is mogelijk een VVN Opfriscursus in de buurt te volgen. Deze cursussen worden door het gehele land gegeven.

“Deze opfriscursussen blijken te voorzien in een behoefte”, aldus VVN-voorzitter Liesbeth Spies op VVN.nl. “Uit onderzoek binnen ons VVN Panel weten we dat mensen open staan om op een laagdrempelige wijze online hun verkeerskennis op te frissen. In eerste instantie richt VVN zich op de oudere verkeersdeelnemer. Veel mensen zullen het herkennen: je doet één keer in je leven examen en daarna gebeurt er niets meer aan het opfrissen van de verkeerskennis”, aldus Spies.

De VVN-Opfriscursus is mede mogelijk gemaakt door Uitgeverij Verjo, Plus Media en AllSecur.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.