Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

RECTIFICATIE: Uitzending LifestyleXperience week verplaatst

RECTIFICATIE: Uitzending LifestyleXperience week verplaatst

25 september 2015

In de nieuwsbrief aan scholen van dinsdag 22 september jl. kondigden we de uitzending van LifestyleXperience aan op zondag 27 september en zaterdag 3 oktober. Deze is wegens omstandigheden een week verplaatst. Onze excuses hiervoor.

Op zondag 4 oktober a.s. om 14.20 uur kunt u de uitzending over het EHBO-examen zien op RTL4 in het programma LifestyleXperience. Zaterdag 10 oktober wordt het programma herhaald op RTL5 om 15.10 uur. 

Het Oranje Kruis lanceerde op 30 augustus de publiekscampagne om het belang van onafhankelijke examinering voor het Diploma Eerste Hulp onderstrepen. 

Iemand met een EHBO-diploma op zak wil er vanuit kunnen gaan dat hij of zij weet hoe er gehandeld moet worden. Aan de andere kant wilt u toch ook geholpen worden door iemand die weet hoe het moet? Door objectieve toetsing van de EHBO-vaardigheden en -kennis kan dit worden gegarandeerd. Nieuwsgierig? Kijk dan naar de uitzending.

Het Examen
Een rijinstructeur die ook examinator is? Misschien toch niet heel slim? Klik hier voor het filmpje met in de hoofdrol Bas Hoeflaak (bekend van onder andere Sluipschutters). 

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.