Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Scholen in Zuiden van Nederland zijn ook weer begonnen

Scholen in Zuiden van Nederland zijn ook weer begonnen

28 augustus 2017

Vanaf vandaag zijn de scholen in het Zuiden van Nederland ook weer begonnen. Vorige week gingen de kinderen in Midden Nederland weer naar school. Grote groepen kinderen zijn weer onderweg naar school. Het is nog steeds nodig om automobilisten hierop te wijzen.

In de eerste weken van het schooljaar vinden er twee keer zoveel ongelukken plaats in het verkeer onder brugklassers. Behalve dat de scholieren de nieuwe route en dus ook de gevaren op de weg nog niet kennen hebben ze vaak weinig ervaring in het verkeer. Daarnaast hebben zij hun impulsen nog niet goed onder controle en zien daardoor weinig risico’s. 

Verdere informatie kunt u nalezen op de website van Veilig Verkeer Nederland.

De scholen in het Noorden zullen 4 september a.s. weer beginnen.Bron: Veilig Verkeer Nederland en Letsel Informatie Systeem

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.