Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Vacature Hoofdredacteur EHBO.nl

Vacature Hoofdredacteur EHBO.nl

16 augustus 2018

Het Oranje Kruis is op zoek naar een Hoofdredacteur voor haar magazine EHBO.nl

Koninklijke Stichting Het Oranje Kruis is dé onafhankelijke certificerende organisatie die de kwaliteit van Eerste Hulp bewaakt. 
Het Oranje Kruis voorkomt en beperkt gezondheidsschade door en voor burgers door eraan bij te dragen dat meer burgers bekwaam zijn goede eerste hulp te bieden. Het Oranje Kruis doet dit door de onafhankelijke toetsing. De organisatie (26 mensen) bestaat in 2019 alweer 110 jaar en bruist van de activiteiten. Wij zoeken per direct een nieuwe collega om samen met ons te werken aan de doelstelling zoveel mogelijk mensen te stimuleren een EHBO diploma te halen.

Na zeven jaar vertrekt de hoofdredacteur van EHBO.NL naar een andere baan. Om de continuïteit van magazine en website te garanderen zoeken we een enthousiaste man/vrouw met een relevante (bijna) afgeronde Hbo-opleiding die de Nederlandse taal uitstekend beheerst.

Als hoofdredacteur stem je af met redacteuren, collega’s van het Partnerbureau (de afdeling voor relatiebeheer en marketing), vormgever, drukker en eindredacteur. Je denkt strategisch mee over de cross mediale communicatie en schrijft zelf ook artikelen. Je boort netwerken aan voor inspirerende input en bent creatief, gericht op samenwerken en tegelijk methodisch en doortastend.

Het magazine EHBO.nl wordt zes keer per jaar uitgebracht en heeft als doel om zowel als informatief tijdschrift in de Eerste Hulp-wereld te dienen, als wel het enthousiasmeren van (potentiële) EHBO’ers. Denk aan achtergrondinformatie over nieuwe richtlijnen, maar ook verslagen uit de praktijk. Zodat we afwisselende verhalen aanbieden die de lezer na iedere uitgave weer uit laat kijken naar de volgende.

Het Oranje Kruis biedt een flexibele en zelfstandige parttime baan (24 uur/week) op een fraaie locatie in Scheveningen met enthousiaste collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Sociaal Werk.

Neem een kijkje op https://www.ehbo.nl/magazine/ en mail je sollicitatiebrief met CV aan Het Oranje Kruis aan de secretaresse personeel Pien Dwarka: dwarka@ehbo.nl T.a.v. B.A.J. Jongejan, directeur. 

Mocht je nog vragen hebben, kun je die natuurlijk ook mailen naar bovenstaand mailadres, of bellen via 070 3383241.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.