Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Veilig Verkeer Nederland wint Digital Communication Award

Veilig Verkeer Nederland wint Digital Communication Award

23 september 2014

De Verkeersexamenapp die Veilig Verkeer Nederland in maart 2014 heeft gelanceerd is bekroond met een Digital Communication Award in de categorie 'verenigingen'.

Deze prestigieuze Europese communicatieprijs werd afgelopen vrijdag in Berlijn uitgereikt. De makers van de app, Glasnost en IJsfontein, namen de award namens Veilig Verkeer Nederland in ontvangst.

Met de Verkeersexamenapp wil Veilig Verkeer Nederland een dialoog stimuleren tussen kind en ouder om het jaarlijks praktisch verkeersexamen te gaan oefenen op straat. De app is in opdracht van Veilig Verkeer Nederland bedacht door communicatiebureau Glasnost en gebouwd door educatiespecalist IJsfontein. Uiteindelijk is de app meer dan 120.000 keer gedownload, waarmee bijna 70% van de doelgroep (175.000) van deelnemers aan het VVN Verkeersexamen werd bereikt. De ontwikkeling gaat door en in 2015 worden er nieuwe functies aan de app toegevoegd.

Lees verder op de website van VVN.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.