Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Veiligheidsdag en opening PIT: 12 april 2014

Veiligheidsdag en opening PIT: 12 april 2014

10 april 2014

In de wereld stappen van politie, brandweer, ambulance en defensie? Dat kan op zaterdag 12 april, van 12.00 tot 17.00 uur, in Almere.

Op de pleinen in het centrum presenteren de hulpdiensten zich en is er onder het motto ‘Ontdek de held in jezelf’ van alles te zien, te doen en te beleven voor jong en oud. Wel eens een brandje geblust? Wanneer komt defensie in actie? Hoe werkt een broeder van de ambulance samen met een agent? Wat gebeurt er allemaal om een slachtoffer uit een autowrak te halen? Wel eens een pantserrupsvoertuig van dichtbij gezien? Kom naar de Veiligheidsdag in Almere Centrum. Ivo Opstelten, Minister van Veiligheid en Justitie zal om 12.00 uur dit evenement openen. Aanleiding voor deze Veiligheidsdag is de opening van PIT in Almere Centrum, ook op 12 april. 

PIT is de interactieve expo over veiligheid aan het Schipperplein in Almere Centrum waar bezoekers ontdekken hoe belangrijk het werk van hulpverleners is en wat ze zelf kunnen doen om hun veiligheid te vergroten. 


Meer informatie op de website van de Veiligheidsdag en PIT

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.