Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

Wat doe je bij een allergische reactie?

Wat doe je bij een allergische reactie?

22 oktober 2018

Seizoen twee van Later Als Ik Groot Ben is deze maand van start gegaan. En dat betekent iedere week weer interessante en handige EHBO tips. Voor jong én oud!

Later Als Ik Groot Ben is het televisieprogramma van RTL4 waarin Jochem van Gelder met kinderen uit groep 7 en 8 op pad gaat om te onderzoeken of hun droomberoep bij ze past en welke studie ze hiervoor moeten volgen.

Want wat je moet je allemaal weten en kunnen als je taxichauffeur, kok, bouwvakker of verpleger bent? Iedere aflevering wordt een volledige loopbaan doorgenomen en uitgetest. Met niet alleen een kijkje bij de juiste opleidingen en mogelijke werkgevers, maar nog veel meer. Zoals de juiste kennis van Eerste Hulp. Want ook dat is belangrijk om te weten. Op werk én in je vrije tijd.

Zo leert Milou, die later in de horeca wil werken, wat je moet doen bij een allergische reactie. 

 

 

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.