Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van de bezoekerservaring. Lees meer in het Privacybeleid van Het Oranje Kruis. OK

WK Lifesaving 2016 van start

WK Lifesaving 2016 van start

5 september 2016

Vandaag is het WK Lifesaving 2016 van start gegaan. Van 1 tot en met 18 september worden deze Wereld Kampioenschappen in Nederland gehouden.

Twee weken lang strijden zo'n 4.000 van de fitste en best getrainde lifeguards vanuit de hele wereld in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion te Eindhoven (Pool Events) en op het strand van Noordwijk (Ocean Events) om de felbegeerde kampioenstitels.

Reddingsbrigade Nederland organiseert onder auspiciĆ«n van de wereldreddingsfederatie International Life Saving (ILS)  het WK Lifesaving 2016. Vanuit circa 40 landen strijden de sporters strijden om de titel 'Held der helden' op spectaculaire wedstrijd onderdelen als de Superlifesaver, Ocean Women, Beach Sprint en Rescue Boat Races.

Kijk op de website van Reddingsbrigades.nl voor meer informatie en het programma.

EHBO tips

Kijk bij de EHBO tips als u wilt weten wat u kunt doen bij een ongeluk.

Cursuskiezer

Zoek een EHBO cursus in uw plaats of bij u in de omgeving.

Informatie Layar

Door een faillissement van Layar Blippar is de Layar-app momenteel niet functioneel. De instructievideo's zijn daarom via deze link online te bekijken.