Certificaat Eerste Hulp bij Sportongevallen

29 juni 2018

Deze module is bedoeld voor eerstehulpverleners die assisteren bij sportevenementen en voor eerstehulpverleners die actief zijn binnen een sportvereniging of op andere wijze zijn betrokken bij sporters.

Certificaat
Het certificaat Eerste Hulp bij Sportongevallen is nuttig voor eerstehulpverleners die bij een sportvereniging actief zijn.

Cursus
Het certificaat Eerste Hulp bij Sportongevallen behaal je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor moet eerst de juiste kennis en kunde worden opgedaan. Gelukkig zijn er vele opleiders, waar deze EHBO-kennis kan worden geleerd. En waar je wordt opgeleid om het examen met succes af te ronden. Het Oranje Kruis zelf verzorgt geen cursussen, maar faciliteert juist het onafhankelijke examen. Om een cursus bij jou in de buurt te vinden, kun je terecht bij onze Cursuskiezer.

Examen
De cursus wordt afgesloten met een toets die wordt afgenomen door een Instructeur Eerste Hulp, die in het bezit is van een certificaat Eerste Hulp bij Sportongevallen.

Cursuskiezer
Benieuwd waar jij de opleiding tot dit Certificaat kunt volgen? Bezoek dan onze Cursuskiezer. Daar hebben we alle opleiders op een rijtje gezet.


Eindtermen Certificaat Eerste Hulp bij Sportongevallen

Achtergrondinformatie bij het certificaat Eerste Hulp bij Sportongevallen