Certificaat Eerste Hulp bij wandelletsel

04 juli 2018

Deze module is bedoeld voor eerstehulpverleners die assisteren bij wandelevenementen en voor eerstehulpverleners, die als wandelaars meer willen weten over de specifieke ongevallen die voorkomen bij deze groep.

Certificaat
Het geregistreerde certificaat Eerste Hulp bij Wandelletsel is relevant als je wilt assisteren bij wandelevenementen of als je te maken heeft met wandelaars.

Cursus
Het certificaat Eerste Hulp bij Wandelletsel behaal je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor moet eerst de juiste kennis en kunde worden opgedaan. Gelukkig zijn er vele opleiders, waar deze EHBO-kennis kan worden geleerd. En waar je wordt opgeleid om het examen met succes af te ronden. Het Oranje Kruis zelf verzorgt geen cursussen, maar faciliteert juist het onafhankelijke examen. Om een cursus bij jou in de buurt te vinden, kun je terecht bij onze Cursuskiezer

Examen
Om in het bezit te komen van het geregistreerde Certificaat Eerste Hulp bij Wandelletsel moet de kandidaat worden getoetst door een Instructeur Eerste Hulp bij Wandelletsel. Met het Eerste Hulp bij Wandelletsel boekje kun je jezelf optimaal voorbereiden.

Cursuskiezer
Benieuwd waar jij de opleiding tot dit Certificaat kunt volgen? Bezoek dan onze Cursuskiezer. Daar hebben we alle opleiders op een rijtje gezet.