Diploma Instructeur Lotus

04 juli 2018

Ben je in het bezit van het Diploma Lotus, ben je intussen een ervaren lotusslachtoffer en lijkt het je bovendien leuk om die kennis en vaardigheden aan anderen over te dragen? Dan is de opleiding Instructeur Lotus misschien iets voor jou.

Diploma
Het diploma Instructeur Lotus is net als het Diploma Eerste Hulp twee jaar geldig. In die periode houd je je kennis op peil door bij een lotusorganisatie nascholing te volgen. 

Cursus
Het Diploma Instructeur Lotus behaal je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor moet eerst de juiste kennis en kunde worden opgedaan. Gelukkig zijn er vele opleiders, waar deze EHBO-kennis kan worden geleerd. En waar je wordt opgeleid om het examen met succes af te ronden. Het Oranje Kruis zelf verzorgt geen cursussen, maar faciliteert juist het onafhankelijke examen. Om een cursus bij jou in de buurt te vinden, kun je terecht bij onze Cursuskiezer.

Examen
Het examen Instructeur Lotus bestaat uit drie delen: beoordelen grime en acteren, het geven van een les en theorie. Handleidingen en documenten over hercertificering vindt je hier.

Cursuskiezer
Benieuwd waar je de opleiding tot dit Diploma kunt volgen? Bezoek dan onze Cursuskiezer. Daar hebben we alle opleiders op een rijtje gezet.


Eindtermen Diploma Instructeur LOTUS

Examenreglement Diploma Instructeur LOTUS

Verplichte lesstof examen Instructeur LOTUS