EHBO Inspiratieprijs 2016

geplaatst op 10 juni 2019
Wellicht ben je een EHBO cursus gaan volgen, omdat iemand je inspireerde. Misschien ken je een organisatie die op een actieve manier anderen inspireert om iets met eerstehulpverlening te gaan doen. Geef ze op voor de EHBO Inspiratieprijs 2016!De EHBO Inspiratieprijs is een initiatief van Het Oranje Kruis. In 2016 wordt deze prijs voor de eerste keer uitgereikt. Deze uitreiking zal plaatsvinden tijdens de studiedag van Het Oranje Kruis op zaterdag 5 november.

Met de uitreiking van de EHBO inspiratieprijs wil Het Oranje Kruis aandacht geven aan een persoon of organisatie die het afgelopen jaar inspirerend is geweest op het gebied van EHBO. Bijvoorbeeld een EHBO instructeur die op een unieke en creatieve manier lesgeeft, een opleidingsinstituut die innovatieve cursussen aanbiedt, een EHBO�er die op een creatieve manier mensen enthousiast maakt voor EHBO.

Wie inspireerde jou en waarom? Door deze persoon of organisatie in het zonnetje te zetten wil Het Oranje Kruis ook anderen stimuleren op een innovatieve manier bezig te zijn met EHBO om zo meer mensen kennis en kunde van de eerste hulp bij te