Kom helpen bij de Vierdaagse van Nijmegen!

geplaatst op 16 juni 2022

Na 2 jaar afwezigheid staat Nijmegen van 19-22 juli weer op zijn kop door de Vierdaagse. De grootste groep evenementenhulpverleners uit werkelijk alle disciplines tref je hier bij elkaar: 600 vrijwilligers bij blarenprikken, EHBO en Medische dienst, facilitair, logistiek, meldkamer en informatiediensten. Dit grootste meerdaagse wandelevenement van de wereld is, onder leiding van het Rode Kruis, bij diverse diensten nog op zoek naar helpende handen (met en zonder EHBO-diploma) zoals blarenprikkers, logistiek medewerkers en facilitair medewerkers. Vooral vrijwilligers met een aantekening Wandelletsel van Het Oranje Kruis worden opgeroepen aan te haken. Uiteraard wordt er voor catering gezorgd, en er is plek in de verblijflocatie midden in de binnenstad van Nijmegen als je meer dagen komt helpen. Een uitgelezen kans dus om na jouw dienst nog even de sfeer van de Vierdaagse-feesten mee te pakken. Wil je meehelpen? Mail dan naar Vierdaagse@redcross.nl